Lån til forbruk

I Norge, og mange andre land, kan du ta opp forbrukslån når det måtte passe deg. Ikke noe er så praktisk og fleksibelt som et lån du selv kan bruke når du vil og som du selv kan bestemme over. Du kan ta opp maksimum 600.000 kroner i lån. Denne summen varierer litt fra bank til bank. Det virker som helt nyetablerte banker tilbyr 100.000 kroner mens mer etablerte forbrukslån banker tilbyr i hvert fall 500.000 kroner. Dette er ganske unikt og flott at man kan få tilgang til slike fine beløper når det skulle trenges.

Forbrukslån vokser frem
Er du på jakt etter et lån? Trenger du penger akkurat nå og har ikke muligheten for å vente en dag ekstra? Da bør du snu nesen mot forbrukslånene. Her er det mye å velge imellom. De fleste som kan tilbyr forbrukslån. Det er egne banker som jobber kun med forbrukslån og hvordan dette kan gjøres. Bank Norwegian har blitt en stor bank som tjener noe helt vilt med penger. Alt dette har de tjent på deg og meg, som bruker deres forbrukslån og deres kredittkort. Det er ganske sprøtt at man kan tjene så mye penger på andres behov for penger. Tenk deg hvordan Bank Norwegian har gått fra ingenting til et stort selskap som nå finnes på børsen.

Ser vi litt dypere i tallene er forbrukslån veldig lønnsomt. Det er derfor den tidligere volleyballspilleren Måseide når starter bank. Hans bank heter Kraft Bank og han samlet inn flere hundre millioner kroner i kapital til sin bank på noen dager. Slike banker fungerer på den måten at de samler inn noe penger, som egenkapital, for deretter tar de selv og låner penger fra andre steder. De låner penger billig i markedet og låner de igjen ut til oss dyrt.

Copyright Galleri 2020
Shale theme by Siteturner